Jsi týmový hráč? Give me five.

Ruku na to?

Jsi týmový hráč? Give me five.

Mama’s BURGER je rodinný podnik, ve kterém se táhne za jeden provaz. Pospolitost a jednota je důležitým aspektem úspěchu mama’s BURGER, který nepřišel přes noc. Nasazení, odhodlání a láska k řemeslu bratrů Kaňákových nejdřív zaujala Zdeňka Pohlreicha, který v jejich práci vidí takový potenciál, že přijal jejich pozvání přidat se k nim k vybudování celorepublikové sítě. Každý zájemce o franšízovou spolupráci se automaticky obchodním partnerem mama’s BURGER nestane. Pro zakladatele je důležité, aby si se svými novými partnery rozuměli nejen profesionálně, ale také lidsky. Koncept staví na svých hodnotách, které musí být jasně respektované napříč všemi pobočkami.

Hledáme týmové hráče, kteří budou mít zájem o rozvoj celé sítě a vždy budou jednat v nejlepším zájmu celého projektu. Zkušenosti v gastronomii nejsou podmínkou, ale mohou být nespornou výhodou. Chceme, abyste byli z našeho projektu stejně nadšení, jako jsme my a abyste spolu s námi šířili dobré jméno mamas hamburgerů po celé republice. Nabízíme spojení s jedním z nejvýraznějších jmen české gastronomické scény. Naše burgerová rodina je silná a připravená expandovat se správnými členy, kteří jí pomohou a budou pyšní, že jsou její součástí.

Rozjeď bistro nebo corner!

mama’s Franšíza

Síla konceptu se krývá
v jednoduchosti.

Specialitou mama’s BURGER je úzká nabídka několika druhů hamburgerů, které jsou propracované ve všech detailech. Maso se mele v přesném poměru a hrubosti, dochucení kořením je vždy stejné. Čerstvé bulky se pečou den, co den u pekaře dle přesně vyladěné receptury. Všechny další ingredience jsou pečlivě vybrané, aby hamburger vždy fungoval jako celek. Tak, jak ho Honza s Davidem vymysleli a lety zkoušení vypiplali k dokonalosti.

Skvělá chuť a jeho konzistence je důvod, proč se mama’s BURGER řadí mezi to nejlepší, co tuzemský gastronomický trh nabízí. Všechny hamburgery, ať už je to Original, Signature a nebo Tripple Cheese jsou doplněny hranolky z výběrových čerstvých brambor, které se snoubí se speciálními omáčkami podle receptury Kaňákových.

Síla konceptu se na první pohled skrývá v jednoduchosti. Obsahuje však mnoho detailů, které jsou dotažené k dokonalosti. Výrobní postupy a receptury jsou broušené léty zkušeností a výsledek to patřičně reflektuje. V mama’s BURGERu nejde o to, dělat věci složitě, ale dělat věci perfektně a důsledně. S láskou a zájmem o výsledný zážitek každého hosta, který mama’s BURGER navštíví.

Mama’s BURGER je možné provozovat ve dvou verzích. Buď jako Classic Bistro v kamenné provozovně nebo jako Street Corner pobočku v mobilním kontejneru. Obě varianty mají své odlišné výhody a podmínky. Kuchyňské zařízení je pro obě verze totožné, liší se pouze část pro hosty.

V Classic Bistro pobočce můžete hosty celoročně usadit, obsluhovat je, dělat rezervace, a to celé v interiérovém designu mama’s BURGER. Taková pobočka bude častěji lokalizovaná v centru města, pěší zóně, u dopravních uzlů a podobně. Vhodná velikost provozovny je přibližně 100 m2 až 200 m2.

Street Corner je mobilní kontejner, který stačí napojit na elektřinu a odpad. Využití nachází nejčastěji u nákupních center, ale dá se použít i u benzínky, turistické atrakce a jiných. Kontejner se dodává na klíč se vším potřebným už vevnitř. Mobilní jednotka je vhodná ke kombinování doručování domů, vyzvedávání si a také venkovního sezení.

 

Pomůžeme kde můžeme!

mama’s Franšíza

Tým mama’s pomůže začínajícímu franšízantovi s úspěšným otevřením provozovny.

  1. Počáteční komunikace s úřady
  2. Realizace provozovny
  3. Marketingová podpora
  4. Zaučení zaměstnanců.

Každá provozovna mama’s BURGER reprezentuje celou síť stejnou vahou a na každé záleží stejně, proto je v zájmu nás všech, aby všechny fungovaly a prosperovaly.

Prvotní investice zahrnuje náklady na zřízení provozovny a licenční poplatek.

„STREET CORNER“

Náklady na zřízení provozovny

Kontejner mama’s „BASE“ 1.600.000,-
Licenční poplatek 1.100.000,-
Franšízový poplatek 7% z obratu

„CLASIC BISTRO“

Náklady na zřízení provozovny

Realizace provozovny – dle aktuálního stavu a vybavení provozovny
Licenční poplatek 1.100.000,-
Franšízový poplatek 7% z obratu

Součástí licenčního poplatku je rovněž design exteriéru a interiéru Bistra od renomovaného Studia Stojkov, který je vždy přizpůsobený s ohledem na stávající prostory. Studio Stojkov také provádí materiálový dozor, což zajišťuje, že všechny použité materiály splňují vysoké standardy kvality a estetiky.

Licenční poplatek je rozdělen do dvou splatných období. První polovina je splatná při podpisu franšízové smlouvy na 2 roky, druhá polovina pak při podpisu navazující franšízové smlouvy na 3 roky. Poté se podepisuje smlouva na dobu neurčitou. Franšízový poplatek se odvádí z čistého měsíčního obratu.